snurvel och host

 
Så här känner jag mig idag när jag ligger i sängen och är hemma från jobbet.. suck  


hjälp mig, jag vill veta varförLåg och funderade i natt. En tanke slog mig och nu behöver jag någons hjälp. Varför talar man om vissa platser i Sverige som län!? Jag ska förklara. Skåne, Småland, Blekinge, Dalarna, Jämtland. 

Inte "jag ska till Närke" när man ska till Örebro men gärna "jag ska till skåne" när man ska till Malmö fast malmö är en större stad än Örebro. En person från Falun säger att hon kommer från Dalarna, men en person från uppsala säger inte "jag kommer från Uppland". Förstår ni min undran. Hur har det blivit så? Svara mig

Herren


linus
Vår sista kram
Världens underbaraste katt är nu ovan oss.


Katthimlen

Undrar bara om det finns whiskas i himlen?!
Herren ska få vingar, flyga till himlen och få det bra. Där kommer du att bli kung över alla, inte bara över kvarteret, du kommer vara frisk och stark och få godaste maten varje dag. Men du kommer fattas oss, du fattas mig redan fast du fortfarande går här på jorden.

Kramade dig en sista gång igår, kändes helkonstigt, fattar inte... Herren, du har ju alltid funnits, men du lever på övertid och har gjort det rätt länge. Du är värd något bättre. Och i himlen blir du Herren på riktigt.

veckan som gått

Veckan sprang iväg, det var ju nyss tisdag känns det nu denna fredagkväll som jag för ovanlighetens skull ägnat framför tvn. Borde vara helg imorn men vi ska ha planerings/utbildningsdag på jobbet imorn så det får bli en kort helg denna vecka.

Igår kväll lärde jag mig åka långfärdsskridskor. Superskoj. Pappa och jag tog oss till Östermalms IP där det kryllade av personer med långa skridskor under fötterna och musik sprutade ut högtalarna. Mycket trevlig stämning mitt i stan. Rekomenderas. Skoj skoj.

köket luktar gott

rosor


Möttes på tunnelbanan på väg hem från jobbet av min fina flickvän med fem vackra långa röda rosor i handen... till mig. Hon är så fin.

helgrapport i solskenet

Ytterligare en vecka är förbi, vart trött mest hela veckan, kan bero på inskolning och att jag behövt vara inomhus varje dag. Nu är jag nyss inkommen från långpromme i solskenet, mycket skönt.

Igår när en på jobbet frågade om "mitt civilstånd" svarade jag såklart att jag har flickvän. Svaret blev jaha vilket är rätt komiskt. Hade jag låtit henne veta att det var en man som var min bättre hälft är jag nästan säker på att vissa följdfrågor som jobb, ålder mm skulle komma men nu bara ett Jaha. Sorgligt att det fortfarande är så "chockerande" och oväntat för folk.

Ikväll blir det schlager hos Madeleine och Florian. Startfältet ser ju minst sagt mer lovande ut än förra veckan. Men först middag hos Marie och Erik. Maria är som vanligt ute och gör nytta för samhället.

Puss


Varför är dörrmattan borta?!


-Tårtan, jag måste erkänna. Det var jag som gjorde det. Förlåt, men jag blev rädd!

Klockan var runt nio och vi hade precis ätit klart middagen, då jag gick ut i regnet för att hämta min tvätt i tvättstugan. Tillbaks i porten tar jag upp nyckelknippan och letar fram rätt nyckel (alla ser likadana ut) sätter in den i låset. Den går inte att vrida om. konstigt, kanske fel nyckel tänker jag och tar ut den och konstaterar att det är rätt nyckel, och tänker Maria kanske aldrig låste. Känner på handtaget, öppnar dörren och kliver in. Varför har Maria tagit bort min dörrmatta, oj, det står massa konstiga skor innanför dörren. Det som känns som en evighet är nog bara nån sekund. En mansröst ropar -Hallå och jag stänger dörren fort och rusar upp med hjärtklappning till Maria och låser dörren snabbt. Jag var i chock!
 
Stackars Tårtan, jag vågade inte ge mig till känna, var så chokad över att jag gått in i fel lägenhet. FÖRLÅT!!