hatbrott, fest och poliser

Igår vaknade jag och trodde det var helg, men min kärlek påminde mig om att det var tisdag och tid att gå upp. Idag skulle vi haft picnic i det gröna men mina kollegor är klenisar och tyckte att vädret var fult. Så det blev snabbismiddag i min ensamhet. Maria är borta ikväll, de skulle ha avslutning med skolinformatörerna på RFSL men istället blir det krissamtal pga hatbrottet i måndags.

På fredag är det tjejklubbsdags. Jippi. Och på tisdag likaså, då är det mouseclub på connection. ge mig lite flatvibrationer.


           




Igår var det polisutryckning i grannporten. Tre polisbilar fullastade med poliser som tom hade stora sköldar, läskigt, undra vad som utspelade sig där bakom dörren... Vi stod iaf som klistrade i vardagsrumsfönstret.





en studie i ensamhet och ickeplanerande


Nu är klänningen klar. Höll på att slå ihjäl huset i torsdags när jag trodde att den var klar och jag skulle prova en sista gång och jag insåg att allt var misslyckat. Idag tog jag tag i den igen, med ett dubbelt så långt blixtlås så blev den klar och riktigt fin. Nöjd. Har lärt mig hur man syr osynliga blixtlås, inte det lättaste kan jag berätta för oinvigda.


Gjorde även lite fynd idag när jag strosade runt i min ensamhet på stan. Med världens skönaste skor (och fruktansvärt coola) kommer jag nu att studsa fram över gatorna, känns som att gå på en studsmatta. Blir kanon till lite power walks.


Upptäkte även att HMs barnavdelning har grymt mycket snygga kläder nu. (ett tips om du är sisådär lagom stor som jag och gillar fynd)  Av 11 provade plagg blev det denna klänning/tunika som gick loss på 129kr. 




Skönt med slapphelger med bara sig själv.

Klockan är halvtolv en fredag och jag är fortfarande vaken.

 Lugn och skön dag på jobbet idag, Mycket personal men bara några få barn. Det borde vara klämmisar lite oftare. Sånna dagar behövs verkligen. Ikväll var det sen dags för vårt första men ej sista "after work". 6 glada tösabitar begav sig till Hermans där vi på terrassen avnjöt underbar vegetarisk buffé. Mätta och nöjda promenerade vi till Medis där vi tog ett glas vin i vårnatten. Trevligt.

image100

mina nya favvosajter pigga barn och kostkoll. Blir så inspirerad!!!

artikeltips


Har du liksom jag länge (utan att veta om det) funderat över hur egentligen röd-, gul- och grönljusen fungerar kan
här få svaret. Jätteintressant vad mycket finesser de har. I På stans artikel kan man läsa om hjärnan bakom gröna vågor, bussprio och handikappanpassning. Ballt, tycker jag iaf.

Trevlig läsning! 

ge mig en syslöjdssal


Idag längtar jag tillbaka till syslöjdstiden. ett helt rum med symaskiner och skåp med mängder av tyger, vill ha en egen syslödjssal idag att bara gosa in mig i. Fick inspirationen tillbaka igår när jag började på min klänning och idag gottar jag mig på
sysidan och deras album. Har bestämt att köpa mer tyg i veckan så ska jag sy i helgen när jag är gräsänka.


Heterosexuella män!

igår var jag arg. efter fika med min syster och elias (hennes ex , men vi har bestämt att de ska gifta sig, det blir bäst så) Jag var inte arg på de utan på samhället. Det var en mycket bra fika, men vi skrek ut vår ilska över de obildade omoderna heterosexuella männen. Ibland (alltid) är man glad över att man är flata. Stackars syster, det kan inte vara lätt för dig.

Idag har jag sytt, (för att bekräfta hur en kvinna ska vara) för att det är så roligt och för jag hittade det finaste tyget. Det blir en fin klänning för 44,50kr. I like.

Frugan gör sig snygg och snart ska vi till Marie och Erik på Schlagermiddag. Skoj skoj! Kom ni håg när Schlager EM var dagens största dag, då vi förde protokoll och var som ett gäng fanatiker. Tycker fortfarande att det är ett måste, men inte lika hetsig.

Ta det lugnt!

jag lever på andras glädje

Den här veckan lever jag genom andras glädje. Det går så bra för mina nära och det gör mig så glad. Mest glädjer jag mig åt att Jenny har fått ett friskvårdsjobb som hon är så värd efter allt slit. Hon är så bra.

I fredags var vi på Interns tjejfest på H62. Hella kom ner från Gävle för att gå ut med oss. Så skoj. Enligt Maria blev jag visst lite kändiskåt och spanade efter Bruden och Idol-Cissi - "Årets homo" -Ramsby (som visade sig vara en player och hade tungan i en ny mun varje gång vi såg henne.)

På lördagen åkte vi till Åsa för festival och stötte på massa gammalt folk, vänner och lärare. Så mys, men så konstigt. Allt känns så bekant och hemma, men lite är sig likt. Rektorn pryder sin gråa kalufs med en brun mohikan, lärarna är utbytta, ingen skrivarklass och förvånande få flator pryder skolan.