Jag är fanimej grym

Konkurrensen är stenhård. 56 bidrag. 10 till final. Jag kommer inte vinna men kul att vara med. Du får gärna gå in på sysidan och rösta. nr. 10


jag har sagt nej

Älskar pumpen, men älskar också när jag är duktig och säger nej tack jag vill inte gå upp tidigt på min lediga dag för att köra pump när jag är förkyld!

Dagens lästips


Godmorgon v.43

För det mesta brinner jag för mitt jobb. Det jag brinner mest för är livsstilsförändringar. Det är så fascinerande. I veckan avslutade jag kursen till Må Braledare med inriktgningen tonårstjejer. Jag vill sätta igång direkt.
Denna kurs har lett till att jag jobbat 7 dagar i streck och nu har 4 kvar. Men jag är rätt glad och lycklig ändå.
Några säger att jag borde sörja att mitt barndomshus snart inte finns, men det gör jag tydligen inte. Kanske ska försöka. Jag längtar mest till mitt nyrenoverade badrum som jag får flytta till om dryga 4 veckor.



hösten är vacker

hemflyttad

Svängen saknar mig. Det förstår jag. Men en snubbe i mitt hus var och tränade på High Valley igår och lät mig få veta att redan efter första dagens stambyte stinker hela huset bajs. Tänk er vad som finns lagrat i rör som sattes dit på 1940-talet, hemska tanke. I Enskede luktar det iaf gott.

pumpapumpapumpafläsket ditt

Igår gjorde jag min debut. Det var helt galet kul! Imorrn kör jag igen. Kl. 10. på min lediga dag. Man skulle kunna tro att jag älskar mitt jobb. ja men det gör jag ju, glömde det. Imorrn kväll väntar häng med granne, vackra vänner som är hemma från sina olika städer, ett ex och sthlms övriga flatelit. Vi kommer bedriva kvällen på Slick i goda vänners lag. Men nu ska jag verkligen sova. Som sagt ska jag stå redo för pump om mindre än en tolva.

idag smäller det

Idag ska jag för första gången instruera body pump. Det kommer eka i hela High Valley city! Så det så! Håll i er, nu går ingen säker.. 

jag har blivit med lampa

kärlek uppstod i maj och sen dess har jag trånat. Nu hänger den äntligen i mitt sovrum..


kladdelikladdkaka

Det regnar det är blött det är grått. Man ganska vackert genom fönstret ändå. Haft långhelg och hade jag inte vart sjuk hade jag vart utvilad.
Jag ska baka kladdkaka nu, för att glömma bort att jag är sjuk och avslutar inlägget med lite kladdkakspoesi skrivit av en man i kören som tackade för förra helgens kladdkaka som någon bakat.


Och den cirkelrunda chokladpajen,
världens nionde underverk...
Så underbart smältande och mustigt god.
En rundad solgyllene mjukhet som långsamt
nyanseras i munnen...
Den smakade sannerligen sin vikt i guld.
Fäst receptet på runsten och sprid i varje landskap.
En värld av kakaoljus.

Denna gjorde min kväll..

"Prillan, boxershortsen och den korta spretfrisyren hos flator världen över är inte ett rop på extreme makeover utan ett säkert sätt att få ragg."

Jag blir varm i hela kroppen av
denna underbara krönika av underbara Sara Lövestam. Läs den, du behöver antagligen det. Ja precis du ja. Klicka och läs och lär dig om flatorna.

Nu med rätt länk oxå..

Kommer ni ihåg när man gjorde blandband?

idag har jag fått en blandskiva i brevinkastet av en (o)känd brud på andra sidan gatan.. tackar!!