Jag var hög. Första gången på väldigt länge

Igår var jag först rädd. Sen ville jag inte gå dit. Sen kom jag dit. Det var varmt och välkomnande. Träffade en fd. kollega, (hon var tydligen oxå gay ) Jag sjöng upp. Jag neg och tackade för mig. Vi fikade. Sen var det rep. Och vilken kick. 40 regnbågsmänniskor sjungandes gospel och jag blev på en gång hög. Körledaren var som en hel show bara hon och allt bara sprudlade, om alla. Man, kvinna, alla där emellan, homo, bi, hetero. Ja vad fan spelar det för roll, men helt underbart att ha hittat ett sammanhang! Vi sjöng helt utan noter och bara lärde oss utantill. Jag studsade när jag gick hem efter drygt 3 timmar. Kändes som en film när musiken fortsätter med ut på gatan och allt bara stannar runtomkring. Och idag vaknade jag med ett lyckorus i hela kroppen och sen har jag bara väntat på besked. Och såklart älskade de min vackra altstämma. Så nu är jag alltså en rainbow gospelmedlem. Det känns fint. Jag kommer längta till varje torsdag. Och efter varje övning så går de som vill ut och dricker bärs. Och jag är ledig på fredagar. det är bra.

Denna höst kommer bli så sjukt bra. Inget kan stoppa mig nu! Och jobbet, jag har världens bästa jobb. Jag älskar det. Jag lever i en dröm!! (Dock har jag träningsvärk mest hela tiden)

tack och godnatt!


ja vad ska jag säga.. det är ju inte prajd varje vecka direkt!!

Dagens citat från personalmöte ang att spakvällarna bara är till för kvinnor..
Ja, för det är ju faktiskt både killar och bögar som har efterfrågat spa. Jag svarade, Va, räknar du inte bögar till killar? Alltså både killar och bögar säger hon ännu en gång, innan hon fattar hur dumt det lät. Och en manlig kollega förtydligar för mig, Jag tror hon menar både heteron och homon.
VA?! Jag fattar ingenting.

51guld blev det för värdlandet..

1,5 miljoner människor fick flytta i Peking för att göra plats till OSarenor och motorvägar. Och kalaset kostade 250miljarder kr!!! dubbelt så mycket som det brukar kosta.. är det inte sinnessjukt?

Idag har jag varit helt slut. Tränade nämligen 4 pass igår. Kroppen gör ont. Men exet bjöd på fika i utbyte mot revisortjänst..

              
Superexperten rycker in..

vad gör man om man inte har pengar då CSN?

Idag alltså den 21 aug. kom ett inbetalningskort från CSN på 1588kr som ska vara betald om 8 dagar. En vecka!! Är inte det helt sjukt. Visst jag kan betala, men alla kan fanimig inte det. Jag tog ju bidrag senast i våras. Vad är felet?? Lite förvarning är väl det minsta man kan begära!!


Nej jag ska inte klaga, jag har ju långhelg!!


...och så kom svaret

Frågade vad han menade, eftersom jag såg att han själv var bi..

Det var ett f ö r s ö k till intelligent ironi över mänsklig okunskap..
Jag gissade du skulle skratta åt eländet i den spegel som vänder allting bak och fram..Jag menar ju givetvis precis h e l t tvärtom..
Men det blev visst inte som jag tänkt.. *suck*..
(Kommunikation är svårt..)

Jag har nog problem att förstå mig på män... bäst jag håller mig till kvinnokött!

Vad fan är det för fel på folk?

Detta inlägg möttes jag av idag på gaysidan QX när jag loggade in. Skickat till mig av en bisexuell 43 årig man.. Man börjar ju undra om allt står rätt till..

Som min gamle gymnastiklärare skulle ha sagt..

"-De flesta irrläror är fantasier.. Hmm.. (Som tolkningar av exempelvis dåliga äktenskap)..
Så är min erfarenhet att det går nästan alltid att bota kvinnorna med ett rejält K N U L L!.."

"En rejält knullad hustru = En lycklig hustru!... = En lycklig hustru = en lydig hustru".. :-)

Replik?.. Hade han rätt?..

I Iran "botas" flator med gruppsex tillsammans byns gubbar i några timmar.. Alla sägs vara överens om metodens fantastiska förträfflighet.. (!) Särskilt gubbarna.. fast det kanske är fel att citera fjärran östern..
Nää... tacka vet jag Tyskland som fortfarande använder sig av stora delar av Nazitysklands strafflagar från 1934 avseende homosexuell "Otukt".. Detta Idag.. i EU 2008... Då måste det väl ändå vara ganska så rätt?..

Ja du läste rätt övers, han var bi, alltså gillar han oxå personer av samma kön..

11 öppna

Varför är det bara 11 officiellt öppna homon med i OS kan man fråga sig? Fast så kan man också fråga säg hur många officiellt öppna heteron som är med i OS? Varför behöver inte heteron komma ut?


pumpa fläsket!

Är inbokad på en Body Pump-instruktörsutbildning om exakt en månad. Nu ska jag ligga i hårdträning! Fläsket ska slimmas.


Gissningstävling

Min syster har skapat en gissningstävling på sin blogg. Eller snarare en-hitta-en-förälder-och-ett-barn-som-är-mer-lika-varandra-än-pappa-och-hans-förstfödde-tävling.



Finna flow!

Igår fick jag ett sömnadssug efter att ha varit inne och spanat på snygga saker på underbara sysidan.se så jag sydde klart min jättestora gröna väska.. Nu ska jag lägga ut den på sysidans väsktävling!! Så här blev resultatet.



we are sisters and brothers






















Här kommer summeringen..

Först blev det måndag.. Både och/antingen eller med Kim Kärnfalk. Brandtal med Tiina Rosenberg. Spontanöl med sexupplysaren Sandra Dahlén. Drinkar med exet, ett gammalt hångel och en luftbalongsflugen Hella på ballen (nya och spännande konstellationer blev temat för dagen)

Sen blev det tisdag.. Svart är en färg man kan bli sjuk av. Queerfeministisk talkshow. Fika med nytt och gammalt folk. 

Sen kom onsdagen
.. Man kan väl inte fråga om dom är homosexuella? ett seminarium om vården. Klitorissex (inte jag inte, vi lyssnade på Sandra.. jag är singel!), Är homo lika med bög? om mansdominansen i gayvärlden. Kyss min plysch! Helt underbar lesbisk humorshow med Helena Sandström och Moa Svan. Parkhäng. Bob Hanson. Cookies 'n Beans. Öl. Miss Gaytävlingen och glas i foten och det kom blod, massa blod!

Efter onsdag kommer torsdag..
Hur lyckas man med genuspedagogik i förskolan?. Golden Ladies, dessa underbara lesbiska (ja på den tiden hette det lesbisk, nu heter det flata) tanter höll hov. Parken.

Fredagen bjöd på..
en timmes underhållning i världsklass när Annika Lantz och Tiina Rosenberg fyllde stora scenen med humor, politik, snusk och rappa kommentarer. Mira och hennes cirkusbrudar. Nina Ramsby. Emil Jensen. Schysst fest hos Lina och Malin och senare en misslyckad utgång.

Lördag!! Dagen som är bättre än julafton PARAD PARAD PARAD. I regn, det var blött, dyngsurt och lam publik, men fest ändå. Vi skippade klänningarna men hamnade ändå på aftonbladets bildspel...i klänningar och solsken. Skumt det där. man ska tydligen inte tro allt som skrivs i tidningen. Grekrestaurang och en till misslyckad utgång. Hella och jag slutade veckan med morotskaka, summering, tända ljus och en kanna te i köket mitt i natten, det var mysigt.
 
På söndagen.. var jag bakis, nej mamma inte av alkohol utan av pride. Pride är en farlig, men helt underbar och den klart bästa, drogen som man blir knäckt av. Ulrika ringde och vi gick på queervisning på historiska museet, åt lunch och tillverkade muttor av tyg, fjädrar, pärlor i parken.

Måndag.. Sen behövdes 12 timmars sömn innan jag vaknade än mer bakis än igår! Man upptäcker efter uppvaknandet att heteronormen består och att allt är jävligt normativt.
Imorrn är jag på fötterna igen. 

Tack för en underbar Europridevecka vackra kvinnor!!

Visst låter det underbart?! Kom med nästa år och fira med oss, vi är inte så farliga som vi(ssa) ser ut.


Hej!

Jag heter Annika och är psykiskt och fysiskt nedklubbad efter 10dagars pridefirande. Summering kommer, måste bara sova ut först. godnatt

Paradens snyggaste bröst, som vi alla dreglade över..