symaskinskärlek

Jag har gjort av med väldigt mycket pengar idag... Det är lycka. Ska bara försöka förstå mig på overlocken, bruksanvisningen är rena kinesiskan.
image137

Hur mår du?

image136     

Hallongrottan 18:52 fredag

tjej 1: Hur är det med dig då?
tjej 2: Jorå, jag är bara jävligt lack. På kärnfamiljsnormen.
tjej 1: Ja man blir lätt det.


NormAnnika brukar mest svara: Jo tack bra, hur är det själv?
Men ovanstående svar ska jag nog sno, det borde fler med mig göra, det känns klockrent.





storkok och matlådor

Frysen är fylld! Jag har lagat mat dagen lång. Älskar ju att laga mat men det är inte så kul att laga mat på vardagarna när man kommer hem hungrig och trött från jobbet. Men en regnig söndag finns det nog ingen bättre sysselsättning (som dessutom gör en söt flickvän lycklig) Har lagat storkok av kokosgryta med sojakött, köttfärssås, broccoli- och blomkålssoppa med brieost samt en äppelpaj som snart ska avnjutas. Så nu är frysen fylld till bredden, dags att börja äta.

Annars rullar livet på. Mina barnaktiviteter har dragit igång och det känns roligt. Skönt oxå att ha fått gå ner i arbetstid så det känns inte längre som jag är på jobbet jämt.




självinsikt

Sitter och slaviskt tittar på Idol för andra dagen i rad och undrar var folks självinsikt håller hus?! Är folk inte medvetna om sina brister och begåvningar? Jag vill iaf tro att jag själv har det... blir lite rädd för svenska folket.

Helgen som var...

I helgen åkte vi ner till Skåne för att gå på Marias vän Karins bröllop.
Mycket trevligt. Mycket tågresa blev det men skoj kalas och så hann vi med en fika i Malmö med Sara och Isabella.