sedan sist...

Uppdatering var önskad och jag är inte den som är den och inte lyssnar på mina trogna läsare.

Senaste tiden har mycket hänt snabbt. Jag har blivit sambo med två underbara tjejer, en Lady och en Maria. Så nu står det Bogren Yvell på dörren, inte någon dittejpad lapp utan på riktigt sambos. Vuxet? Jag håller med. Så vi har målat och inrett vår "walk in closet". Från skabbigt förruttnat föråd till lyx med luddiga lysande hjärtan och röd matta. önskar mig bara lite nya fina vårkläder att förgylla den än mer. Behöver jag säga att Marias del är en aningen färggladare än min? Vi skulle dock behöva en till ingångsgarderob, en för alla skor...

På jobbet är det mesta upp-och-ner. Men jag ska då inte ge mig. Igår var jag på föräldramöte för första gången. Ni vet sånna där möten som man alltid undrade vad som sades på. Och nu höll jag i det. Främmande men såklart gick det bra. 

Vår, det är vår! Underbart. Denna vecka har jag varit ute minnst tre timmar per dag i strålande sol, på betald arbetstid. Längtar inte till något kontor. Har det nog rätt bra på jobbet ändå.

Nu ska jag finputsa lägenheten lite inför morgondagen.
Puss puss 


Morgongympa


Dags att pigga upp kroppen med lite riktig
morgongympa


Skåne i mitt hjärta


Varit i Skåne fredag till söndag. Massa mys med tjejerna, sett Lund, Malmö, Bob Hanson, Bowlinghall, Schlager. Underbart.


Jag och Malmös stolthet - den vridna jättesnoppen.



Jakriborg eller ankeborg. I denna inmurade lilla by mitt på åkern i Hjärup bor Sara och Andreas, mys, men konstigt.



Världens bästaste tjejer i Västra hamnen i Malmö.



Söndagsutflykt till skogen


Behöver ju inte förstöra den goda stämning med att säga att jag nu går på penicillin för mina bihålor. men jag gör det ändå. Suck...

chokladbak

tillbaka på jobbet idag efter massa sjukdagar. Allt var sig likt i röran och jag fick invänjning idag eftersom det bara var 8 barn på vår avdelning. Rätt skönt. Väl hemma i lyan, ramlade jag över hela helgens DN på dörrmattan, tog tvättbokningsnyckeln och ikeakassen och gick bort för att hoppas på ledig tvättid. Såklart inte. Nästa lediga var först imorrn. Detta betyder att jag får gå i smutsiga kläder resten av veckan, eftersom det på torsdag bär av till Skåneland. (eller så kanske Maria kan tvätta åt mig hos sig så jag slipper lukta illa)
Imorrn väntar 12h arbetsdag. personalmöte på kvällen, välbehövligt, men segt.

Ska packa nu, sen diska, sen chokladkakor te och gyllene guldbruna ögon.
PUSS