Kom och mys på min balkong!

Jag är så glad över att ha en balkong, vara ute fast ändå inne fast ändå ute. mmm.
Livet har vänt och jag är helglad hela tiden, allt bara sprudlar. Känns underbart. Och så är det så mycket skoj som händer den närmsta tiden.
Imorrn ska jag och maria på Petra von Kants bittra tårar på stadsteatern. Sen blir det öl på Judys! Sen ska jag typ ha semester till onsdag då jag åker med jobbet till Utö i två dagar. Eller en och en halv, för syrran tar studenten på torsdagen och det vill jag ju inte missa. Se henne i skolgårdens snyggaste klänning som någon stor känd designer har sytt :) (Kristina skicka en bild!!)
På fredagen kommer Hella hit och då blir det friskvårdspicnic på kvällen. Och på lördag fest med klassen och utgång på Slick. Sen börjar mitt seriösa liv igen som heltidsarbetare, det ska nog bli bra!! såklart!!

Nu ska jag ut i solen!!

homohyllning, schlager och frugan som blev bästis

Läser på QX att det ska bli homohyllning i TVrutan ikväll. Förra årets vinnare ska iklädd kostym sjunga sin vinnarlåt till en brudklänningsklädd brutta. Jä! Bra med lite riktiga kvinnor, Perelli ser ju mest ut som ett plastikopererat monster, hon skrämmer mig. Och jag frågar mig: Vem härmar egentligen vem?

Veckan har vänt livet i en annan riktning. Maria letar lägenhet för vi insåg att vi var bästisar och det ska vi fortsätta att vara. Hon och jag, fast på ett annat sätt helt enkelt.

Om två veckor kommer världens bästa Hella hit, och om tre veckor åker jag till Skåne för att umgås och bara vara med spettekakorna där nere! Mycket trevligt som händer mitt i all röra. Om två veckor börjar jag även jobba på riktigt och innan dess ska jag göra klart sista kursen och lillskiten ska ta studenten. Fullt ös. Hoppas komma levande ut på andra sidan.

vi hörs!!

lördag och vila

Har haft en sjukt fullproppad vecka, men ändå kul. Kul att komma igång med jobbet. Allt känns kanon där. Har börjat ny kurs och jobbat på alla mina 4jobb denna vecka. Torsdag och fredag blev 13h dagar, då jag stupade när jag kom hem, så det var rejält skönt att få sova ut idag. Började sen dagen med ett afrogympapass på Friskis och skakade loss rejält med mor och syster. Sen blev det en sväng på stan med målet rosa knappar. Har letat runt på stans alla syaffärer i jakt på knappar i rätt kulör till min kappa. Och efter tips från Sysidans tanter så gick jag idag till Mattsons band som visade sig vara en riktig guldgruva. Band, tygmärken och knappar i tusentals. Och så klart fanns det knappar i rätt färg och form. Så nu kan kappan äntligen bli klar. Aldrig mer att jag syr en kappa, det är alldeles för svårt. Men snart är den alltså klar!!

lite om helgen

hej hej, i fredags var det 6 timmars tentaöl i tanto. Underbart, äntligen sommar! I lördags sydde Kristina och jag hennes studentklänning (snart klar) och sen gjorde vi klart balkongen (som Maria börjat med och gjort halvklar medan jag solade och drack bärs på fredagen..)
Idag har jag vilat inför veckan och träffat lilla Mia och lekt i parken.
Och imorrn smäller det. Första dagen på nya jobbet. Spännande. Nervöst. Pirrigt. Stressande. Försöker att hålla mig lugn men den kommande veckan är verkligen fylld till spränggränsen, hoppas på att komma levande ut på andra sidan.

Puss

så här kul kan man ha som genusstudent.. eller som en rysk städtant

fula muffins måste också få leva.

Idag har jag skrivit analys på t.A.T.u´s video all the things she said. Hur lesbisk är den egentligen kan man fråga sig. Det är det som jag och min grupp ska ta reda på.

Nu luktar lägenheten underbart! Har bakat jordgubbsmuffins med smuldegstopp, som blev för stora och blev fula, hoppas de smakar gott ändå (Hoppas du blir nöjd nu Marie, eftersom du klagade på mitt köpefika till förra veckans syjunta..)



Ikväll ska familjen på Kristinas studentskiva. Första skivan vår slutskiva för 5år sedan.. skoj hoppas jag.