tillbaka till verkligenheten

Första skoldagen på en månad är avklarad. Jätteroligt att se alla och höra vad de andra har haft för sig. Igår träffades vi på Almen och hade söndagsfika med nybakad kaka (tack Jenny) och te. Massa prat och skratt.
Idag har hela dagen gått åt till att alla har fått berätta vad vi gjort på praktiken. Kul kul. När dagen var slut stack Lotte in näsan i klassrummet och skulle informera om Gran Canaria. MMM, underbart, snart är vi i solen.

Har precis mejlbombat stockholms stads alla simhallar och erbjudit mina tjänster. Hoppas nån vill ha mig.

Snart boot camp.

PUSS!

upp-och-ner

Packat och klart (nästan). imorrn ska jag hem till Åsa, eller Maria. Det är Maria jag vill till men Åsa är ju där Maria är. Skönt att få komma tillbaka till trygga Åsa igen efter en månad i storstan. Fast det kommer kännas konstigt. Bara några veckor kvar nu. Separation. Fast skönt på samma gång att vara klar. Ha nåt målet. Skulle då inte vilja gå en termin till. 1,5år är mer än lagom i den byn. Men oj vad underbart kul vi haft. Det bästa i livet.


Praktiken är över imorgon. Skönt. Ska anmäla mig hos arbetsförmedlingen direkt när vi slutar till sommaren för att ha chans att få ett års vikariat heltid på Forsgrenska. Det är en tjej som ska ta friår och för att få tjänsten måste man egentligen vara långtidsarbetslös men främst kvalificerad. Hoppas. Det vore ju guld....

borde få ordning på alla sommarkläder inför gran canaria. ååå älskar mina sommarkläder, blir så lycklig av de. Fast det känns rätt långt borta att vi om två veckor ligger på en strand. Och om exakt två veckor har vi gjort cert. provet. Skönt.

Oj vad deprimerande det var att vakna till att världen var vit av snö och ännu mer som vräkte ner från himlen. Suck. Som tur var försvann den under dagen i ösregn.


Puss och pill/A

Haren som inte trodde att han syntes

haren som inte trodde att han syntes


Börjar med ett citat från syster Kristinas blogg.


"Alldeles nyss ställde min syster (Annika) mig en ytterst speciell fråga, till mig då såklart. Jag kan tänka mig att hon stod och tittade ut genom fönstret i syrummet där hon är och funderar på vad hon ska göra med allt sitt bruna tyg. Nu kom hon fram till i övertygad ton att hon behöver en vit kjol, så det ska det bli. Då kan hon ju ha mönstrat till.
Till frågan igen då. Hon ställde den med ett tvivel i rösten, som att alla andra kan men inte hon.

När lär man sig klippa träd?

Jag svarade henne självklart med min hesa stämma, att kanske när man frågar hur man gör. Men hon var uppe i gasen och sa att alla verkar ju faktiskt redan kunna. Hon funderade, jag funderade. Det måste nog vara när man bli händig. När man nu blir det. Tänk om man aldrig blir det. Jag ska bli det. Jag vill bli det."


men jag undrade verkligen när man lär sig klippa träd. Kan inte se mig själv klippa träd. Ser iofs rätt trevligt ut att stå och vingla högt uppe på en stege i solen och klippa valda grenar. Får kanske ta och fråga någon hur man gör...

Avslutar med: GLAD PÅSK!!!! Och om ni inte visste så har jag världens finaste tjej!

m





incidenten med fotoautomaten

skulle äntligen ta kort till IDkort idag. Växlade pengar i en automat brevid och fick massa guldpengar. Satte mig till rätta och ställde in stolen. Helt plötsligt stod det "första kortet kommer tas om 4 sek" utan att jag lagt i mina 60 kr. Och sen fick jag ut fyra bilder helt gratis. Så tokigt...

2 intervjuer avklarade idag. Har gått bra. Ska nart iväg till Globen och korpen. Ikväll blir det middag på restaurang med flickorna som återvänt från sydligare regioner... Å så skoj!

3 intervjuer

Hej hopp

Har haft en underbar helg och början på vecka i Sköldinge med käraste Maria. Så mys. Massa te, massa degande, lite plugg och massa god mat. Tack för det söta du.

Idag när jag nästan var klar hos optikern ringde mobilen med okänt nummer. Det var en tjej från ett friskvårdföretag som jag sökt jobb hos som ringde. Så imorgon bokade jag in en tredje intervju för dagen. Först grönan, sen inspiration och hälsa och sen korpen. Önska mig lycka till och håll tummarna för att det går vägen.

Efter det glädjebeskedet träffade jag Cissi på söder och fikade på String. Trevligt trevligt.

Gör inget dumt! kram/A

massa bad

var i vattnet i två timmar idag. Först vattengympa och sen simskola. Så skoj att vara med barnen, de gör sånna framsteg, kul att se. Sen satt vi i bastun för att återfå värmen. Ledde gympa senare på eftermiddagen, jobbigt eftersom jag håller på att bli förkyld.

Annars rullar det på i en farlig fart. Ska på jobbintervju imorn bitti, sen till frissan och börja jobba först halv tre. Dessutom har jag en lägenhet på G. Står etta och den tas bort vid midnatt, håll tummarna!


Det var rapporten för idag... Kram/Annika

Förstår att folk inte orkar

Efter att ha varit ute och klubbat och ute på stan en hel del med Maria fattar jag varför folk inte kommer ut. Varför gaypar inte orkar vara öppna bland folk.
Hela tiden blickar och kommentarer
Att personer på stan bara känner sig tvungna att kommentera högt att vi håller varann i handen, att vi ger varann en puss och fråga om vi är tillsammans. Att folk orkar bry sig.
Och om man inte ser blickarna så vet man att de finns. Suck. Blir så jädrans less.
Sköt er själv och låt mig vara.
Andra praktikveckan börjar imorn, trevligt.
På fredag blir det påsklov och jag ska ner till Sköldinge. Tänkte plugga anatomi en massa och umgås med Maria som inte vill hem.

(Hella: Ta hand om dig. Du vet att du är så jävla bra. Tänker på dig.)

Puss!

en vecka...

Oj vilken intensiv vecka det har varit. Och oj vad jag tränat.

Veckans träningspass:
4 x spinning
1 x boxnings
1 x gympa
1 x core
1 x yoga

Och så har jag blivit ett år äldre, tackar för alla gratulationer och presenter. Ikväll väntar födelsedagsmiddag och Maria ska presenteras för familjen, får se hur det går. Intressant. Sen blir det utgång med massa olika folk. Skoj skoj.

Ha det bäst! PUSS!