nyklippt och...

... 2 par nya brillor beställda. Kände att jag behövde en uppfräschning. Höll dock på att svimma under klippningen. Hårgänget har mystiska stolar, små fåtöljer med låga bakåtlutande ryggstöd. Efter ett tag då jag suttit och lutat ryggen mot det (som man väl ska i en stol) kände jag små kramper i magen och jag insåg att man var tvungen att tokspänna magen för att kunna sitta på den. (ung. som när man blir skjutsad på en pakethållare) Sen blev jag kallsvettig av dessa kramper och det nästan svartnade. Läskigt... Tror det hela även berodde på att jag höll på att få nackspärr under hårtvätten (som alltid)

Sen irrade jag vilse på söder (hur svårt kan det vara att gå till hornsgatan från götgatan? haha) och kom tillslut till optikern. Beställde efter mycket velande 2 par, ett par röda i plast och ett par svarta (?) i metall. endast 995kr för båda paren, älska Specsavers Blic.

Detta gjorde jag på förmiddagen idag och sen träffade jag Cissi för lunch. Trevligt trevligt.

Skulle egentligen på ett möte med en som jag sökt jobb hos idag, men avbokade när jag på internet insåg att hon hade sin mottagning på en klinik för flumterapeuter... läskigt.

På torsdag ska vi ses igen. Nina, Isabella, Jenny och jag. Älskade små vänner. Det var ju det vi sa när vi skiljdes åt i onsdags, inte "hej då" utan "vi ses snart". Så sant...

puss och pill mina kära...

hemflyttad

En jättetrevlig sommarfest och avslutning och nu ska jag inte tillbaka till Åsa igen. Konstigt nog så känns det väldigt bra. Hade förberett mig på enorm separationsångest och mängder av gråtattacker men det blev bara en i fredags (som dock varade i 1,5 timmar) Men på avslutningen inte en tår, tvärtemot alla andra. Känner mig rätt klar med internatliv och folkhögskolemiljö.

Imorrn kommer Maria hit över helgen, ska på
emil jensen imorn på popaganda. Ååå... Och maria känner ju nästan honom.

Nu ska jag till Andrea. Bjöd in mig på middag hos henne. Skoj skoj.

Puss

en finne på ryggen

I dag när jag skulle smörja in mig och min fjällande kropp upptäckte jag något märkligt. Hittade min livs första finne på ryggen. 22 år gammal. konstigt, men lite intressant.

Helgen var kanon. Festival i timmarna 12 på lördagen som avslutades med Bob Hanson som Maria senare bjöd in på fest, men vi gick därifrån innan han hann komma. jag grämer mig..
På söndagen höll jag på att missa min efterlängtade tvättid. var bombis på att den var kl 16 men kvart över 12 knackar grannen på dörren och frågar om han får låna en maskin på min tvättid. Jag är honom evigt tacksam eftersom i princip alla mina kläder var lortiga.

Idag är det måndag och vi har seg mental hälsa. Alla är omotiverade, tom läraren. Imorn ska vi ut i skogen med hälsopedagogerna. Övernattning men jag vänder hemåt med isabella och lotte redan på kvällen för att kurera vår förkyldning...rätt skönt att slippa tälta i ett blött tält.

pusselipuss!www.nationaldagsspelen.se (där ska jag jobba för korpen....)

Gran CanariaVI ÄR TILLBAKA! OCH JAG ÄR CERTIFIERAD MASSÖR!!! Så lycklig.
Vi har haft en kanonvecka i värmen (Ja vet ni har haft sommar här med men jag är brunare och har fått bara i hav)
öken

Här var vi i Maspalomas. En öken precis vid havet, sprang på sanddynor och hade det härligt. Det var även en hel del nudister på stranden och vi (se bilden) fick ett infall och badade näck vi med. Mycket frigörande.

klassen

Här är vi nycertade allihopa. Mycket trevligt....
Bara knappt två veckor kvar nu till skolavslutning och hemflytt. På lördag är det Åsa festival. Tihi vad skoj...

PUSS!