nu har det pangat i gång

Igår öppnade Pride house i kulturhuset. Äntligen. Dagen bjöd på Bi-prat med Kim Kärnfalk och veckans höjdpunkt (kan jag redan nu lova) Tiina Rosenbergs brandtal, Pervers och Stolt. Vilken kvinna. 30min improvisation som slutade med säkert 5 långa minuter stående ovationer till allas vår gud!!

Sen invaderade tre hetingar min balkong och drack drinkar. Mycket trevlig kväll som slutade med två kvinnor i min säng. Nej nej, inget sånt, vi sov dock inte mycket, det var varmt och trångt. Men det är pride och det är bara att njuta. Att vara trött är oxå en konst.

     

Tisdagen har gett mig inblick i svartsjukans värld och sen blev det Queerfeministisk talkshow med bla Tiina Rosenberg och Mian Lodalen. Nice. (Hade egentligen tänkt gå på ett seminarium om vad som händer med regnbågsbarnen när de möter förskolans heteronormativa lekar. Men jag kom inte upp..)
Efter det snackade vi skit över en fika. Nu tänkte jag sova. Ladda för morgondagen då kvällen även bjuder på Miss Gay
på Kolingsborg!

Nu har vi invaderat stan

NKs skyltfönster och bussarna hyllar oss.

   

Sen var det invigning på Skansen i fredags. Helt underbart och så fick jag hänga med tre fina brudar. Var helt lycklig när jag åkte hem och är det fortfarande. Imorrn smäller det loss i Pride house med Tiina Rosenbergs brandtal som måste nr1. Vilken kvinna.

       
Festen fortsätter...

Så att flatorna vet var dom ska..


Det är fint..

..när man ser någon på stan eller i en affär eller på gymmet och blicken säger Du är flata - Jag är flata. Tyst överenskommelse och en snabb blick. Sen går allt vidare.

Nu börjar vi dyka upp överallt runt i stan. Det är trevligt. Imorn smäller det loss. Kom till Skansen imorn kväll och sjung pridesång!

imorrn...

...vajar regnbågarna på skansens invigning av Europride. Kan knappt hålla mig. Första känslan av pride är helt underbar. Stan fylls av samkönade par och folk går runt märkta med veckoband. Underbart. Ska möta Hella på centralen imorn och sen kan festen börja. Där kan vi spana potensiella flator innan vi drar mot skansen.
Imorrn ska även min balkong pridepimpas!!

Om ni behöver lite gayenergi så titta på följande.



fyra dagar kvar...


De holländska männen är ute efter mig...

Amsterdam ar nice. Vi semestrar och utsatter oss for trevligheter och aventyr. Mannen verkar vilja ha mig till mina vanners stora besvikelse. Igar hamnade vi pa en liten algerisk restaurang och helt plotsligt satt agaren dar och borjade bjuda pa skumma efterratter och markligt te. An sa lange haller vi oss borta fran knarket, men folk ar verkligen patanda har.. Helskumt.
Brudarna vill ga pa stans alla museum men jag gor mitt basta for att avstyra planerna. Tog mig igenom ett svinkallt van Goghmuseum igar och sen var vi nerkylda resten av dagen. Idag har Malin guidat runt oss pa en arkitekturrunda, sa motion far vi. Och sa cyklar folk, jaklar vad de cyklar, och utan hjalm, inte ens smabarnen som sitter pa styret har hjalm. Och sa verkar folk vara gay i den har staden. Igar gick vi till en skitschysst bar, och efter nagra ol insag vi att det inte var kompisdejter som var temat for kvallen. Annika far forsmak infor pride, som hon langtar till.

Vi har det bra helt enkelt!!!

oj, då vill jag inte ens prova..

I förrgår sprack min gylf på ett par nya favvobyxor när jag var på jobbet. Lagom kul när jobbtröjan dessutom är i minimal längd. Reklamerade de igår och här kommer spaningen på expediten..

det ska tydligen vara positivt att köpa ett par byxor som "går åt som smör just nu, alla älskar de här byxorna." Är det ett säljargument undrar jag då? Jag kände mer oj, då vill jag inte ens prova de... Köpte iaf ett par andra, som inte var lika populära..
Gick in på HM och köpte två byxor där oxå och när jag skulle betala så sa expediten "ååå, de här är så fina, det är de sista vi kommer få in, de har sålt så bra!!" Och jag kände, tur att jag är tjej och att byxorna var från killavdelningen, så kanske jag är lite ensam om de iaf... Tanken var nog att jag skulle känna YES, jag hann köpa innan de tog slut, så nu kan jag vara modern..

Märkligt..

Sa jag att jag har semester förresten??

Tiina!! Vilken kvinna.

En av de ballaste personerna i Sverige ska invigningstala på Europride på Skansen 25 juni. Jag kommer vara där. Kommer du?


du fattas mig


Älskade Sotis.
Hoppas du har det bra och nu slipper du ju sakna din farbror Herren, för nu kan ni leka varje dag och hela tiden där uppe i himlen. Tack för att du tittade in hos oss för 16 år sedan och bestämde dig för att stanna.  
-4juli 2008-


busstrejken är bra för en friskvårdares hälsa

Det bästa med busstrejken är att jag får motion. Cyklar fram och tillbaka, till jobb, stan, föräldrar, vänner och allt. Det är bra för beach 2008-kroppen.haha.

Har hittat en vän på jobbet. En kille som är genusintresserad (De växer ju inte på träd så det är ju mycket trevligt att hitta honom på sitt jobb). Så igår satt vi och diskuterade genusfrågor hela dagen och lärde vår 17åriga sommarjobbare vad genus är. Det tyckte vi att hon behövde veta. Fast hon såg lite rädd ut.

Imorgon har jag en dag helg och sen väntar 6 dagars jobb och sen SEMESTER. Har lånat en bok om Amsterdam idag så nu ska jag plugga på.

Middagen står serverad. Adjö!