hälsoprofil

Hej kära vänner.

Jag behöver försökspersoner till hälsoprofilbedömning. Jag har gått halva utbildningen och till nästa tillfälle ska jag göra några hälsoprofiler. Det innebär att jag testar din kondition (lätt cykling på motionscykel) mäter skelett för att få reda på vad som är muskler, fett skelett och mäter blodtryck. Samt lite frågor om din hälsa, arbetssituation etc. Detta ska jag göra på tisdag eller onsdag nästa vecka, 31okt-1nov på Korpens kontor i fruängen.

Känns det lockande? Hör jättegärna av dig.

KRAM/Annika

lägenhetsfixande

Nu äntligen håller det på att bli färdig för inflytt på riktigt. Sen i lördags har vi rivit tapeter, slipat, målat... Och nu är det bara kökslisterna kvar. Känns underbart. Imorrn en tripp till IKEA och sen inflyttsstart.

Kom och hälsa på!

blocketfynd

Drogen blocket är lätt vanebildande. Sitter som förhäxad timme ut och timme in. Än har jag inte provat den något starkare drogen tradera, Cissi har dock varnat mig. Klarar nog inte det som nybörjare i drogträsket.

Gjorde mina första fynd igår. en soffa för 100kr och ett köksbord med 6 stolar för 700kr. Ibland känns livet underbart.

Idag med posten kom en rekvisition från målarn som jag knappt förstår mig på. Men nu har de iaf börjat fixa lägenheten och om en dryg vecka har jag nyckeln i min hand. Då börjar målning av hall och kök av mig (och dig? Du får gärna komma och hjälpa till...)



Kärlekspresent

Måste bara berätta vilken underbar flickvän jag har. Hon ringde i eftermiddags och sen avslutade hon med: -Jag har köpt en present åt dig.
Bara för att hon vet att jag inte klarar av att vara nyfiken, blir helt tokig av det. Och sen när jag kom hem så hade hon köpt två biljetter till Anna Ternheims konsert på Annexet i November. Hon vet då verkligen vad jag vill ha.

ååå Du är så fin så fin Maria.

Sen var det parmiddag på schemat med Mia och Harald. De la ribban högt så vi får prestationsångest för att bjuda tillbaka...

Flytten närmar sig med stormsteg....

Puss