God Jul och Gott Nytt År


image166 

Wo ist mein Paket?



Igår insåg jag att min tjej aldrig hört världens bästa jullåt som alltid spelas på högsta volym på repeat hemma i villan i Enskede under julafton, tills mamma skrattat färdigt.
Så titta, lyssna och njut!!

 

det finns ett märke som heter Lee.

Idag hos frissan hittade jag dagens Metro. Jag skrattade högt när jag läste följande julklappstips av tv4-bonden Fredrik.

...skiva. En popmusikplatta av Westlife, som är rätt populära. Eller Carolas nya julskiva.
...lektyr. En prenumeration på traktor power skulle jag kunna ge bort.
...plagg. Svarta jeans. Det finns ett märke som heter Lee.
...inredningspryl. En prydnadsvas, gärna mönstrad. Det är viktigt att den inte är fyrkantig i formerna - det är så stelt. Mamma får alltid prydnadssaker i julklapp av mig.
...skönhetsprodukt. En parfym från Adidas, den i vit sprejburk. Ska man ge något fint till en tjej rekomenderar jag örhängen från guldfynd, kanske med en blomma på och absolut inte för stora.
...leksak. En traktor. Jag har själv en leksakstraktor och de finns hos Svenska Lantmännen. De flesta bra julklapparna finns hos Svenska Lantmännen, Granngården och Clas Ohlsson. 

Tack för tipsen Fredrik, de kommer verkligen att rädda min jul.

Maria, du får ett par små örhängen med blommor på, mamma får prydnadssaker till dammsamlingen och pappa, Vill du ha en leksakstraktor eller en traktor power? Så nu vet ni det..

klar med min första beställning

ikväll har jag blivit klar med beställningen på 15 värmekragar till fruängens rehabcenter. Kul uppdrag som förhoppningsvis leder till mer jobb och jag har även planer på produktutvecklingar...

Har även gjort julfint hemma idag och gjort chokladtryffel. mmmums.

Ha en trevlig vecka.