hejhej

jag mår bra, det enda felet är att jag är dyngförkyld, men har inte tid, så jag jobbar ändå. Stambytet närmar sig, jag förbereder mig mentalt, mamma tycker det ska bli trevligt, jag tror (vet) att hon ångrar sig efter några dagar. (Eller hur?)

Ikväll ska vi ha spakvällspremiär på jobbet. Ska bli spännande, längesen jag masserade betalande människor, ska se till att inte snurvla ner de. Tills dess ska jag titta på malou och vila i soffan.

Trevlig tisdag!!

DAGENS TIPS:


Om nån trampat på dina tår, så säg till, det känns så sjukt mycket bättre efteråt. Igår efter svaret så kände jag mig lätt som en fjäder!!

före...och efter..

exfrun var här och stajlade om mig och innan dess hämtade jag mina nya brillor. Imorn bär det av till skogen på körläger.

         

...

nu har jag sagt det. Nu väntar jag bara på ett mailsvar...

Patrik 1,5Se gärna denna fina film, jävligt tragiskt svenssonhomofobisk men så fin och vacker ändå..

omslagsflicka

jag är tydligen kändis. Har hamnat på förstasidan av akademikerförbundets tidning. En regnbågsbild från pride. Och så valde de lilla mig, jag som inte ens är medveten om att jag blev fotad. Det är ju verkligen tur att man inte är smygflata så man slipper komma ut för världen genom att hamna på ett tidningsomslag. Lär ju dock vara första och sista gången jag blir omslagsflicka.


Ok, vi tar det en gång till!

Nej, det är inte ok och fråga mig om min sexuella läggning när vi pratar om vem jag har bott med. Jag känner inte ett behov av att godkänna din heterosexuella läggning och då ska inte du godkänna min och säga "det är helt ok med mig", för jag säger inte det till dig. Fan vad arg, ledsen, förbannad jag blir. Det är fan inte ok!! 
Jag blev iaf fast anställd idag, trots att jag är läzbisk!! 

Bodypumpare

Jag har överlevt! Jag har kommit ut på andra sidan. Förhoppningsvis lite starkare än i fredags morse. Nåt resultat borde ju tre dagars intensivt pumpande ha gjort. Ja det gjorde iaf så att jag blev godkänd!! Tack kära kropp för hjälpen..

Nu ska jag vila

5 om dan..

jo frukt ska man äta fem om dan. Men idag har jag kört 5 bodypumppass. Fattar det knappt själv, men så är det. Igår somnade jag med e-type i öronen, rygglåten var läxan till idag och den satt. Ikväll är det Pink och triceps som nöts in. Ge mig sömn och mat! Min kropp sparkar bakut!! Men på måndag blir det sovmorgon, då har jag tränat 11 pumppass på 3 dagar. Kan nån snälla säga att jag är grym!!!??

godnatt

Dags för en uppdatering kanske..

...men jag har nog inte så mycket att skriva. Jobbar hela tiden. Jobbade hela förra veckan, bara ledig i fredags. Denna vecka jobbar jag tom torsdag. Sen pumputbildning fre-sön, sen jobb mån-fre. Ja du läste rätt! Tre veckors jobb EN dag ledigt. Men jag har roligt på jobbet och imorn tar min provanställning slut. Var det någon som sa att det inte finns fasta anställningar till unga!? Man får väl kämpa lite och ha talang!

Läggdags. Imorrn blir det födelsedagskalas för lillskiten i familjen som fyller 19! Grattis grattis!

igår, idag, imorgon och så lite gegga

Igår körde bussen jag satt på in i baken på en annan buss så hela bakrutan splittrades sönder.
Igår hade jag mitt livs första simlektioner.
Igår svettades jag i en timme på en spinncykel.
Igår somnade jag innan tio av sömnbrist.
Igår fick jag ett mail där det stod att dagens körövning blir inställd pga akut sjukdom.

Idag har jag kört Body Pump
Idag har jag kört Chi Ball.
Idag har jag ont i C7
Idag har jag hemmakväll. Jag har tom handlat mat. Jag ska diska oxå. Det hinner man göra när man har hemmakväll.

Hade nämligen en alldeles för rolig lördagskväll och har inte riktigt hämtat mig än. Ana Maria och jag svängde våra lurviga med flatgeggan.*

Imorn ska jag fika med Maria. Vi ska äta kladdkaka. För det har vi sagt att vi ska göra. Istället för att vara tillsammans och vara kära. Vi ska fika på Wayne´s där vi tydligen hade vår första date en regnig dag i februari för tvåochetthalvtår sedan.

Min syster håller på att lära känna Nina Ramsby, världens bästa Nina. Jag är avis. Jag vill ha henne. Tack!*flatgegga kan tex betyda att jag var ute med mitt ex, en polares ex med ny flickvän som tidigare haft en internetflirt med mitt ex. Och så är cirkeln sluten. Kan väl citera min kära far "det är ju tur att det inte kan bli några barn"