några ljuvliga dagar i Oskarshamn

Åkte till Oskarshamn i fredags för att se hur Maria har det där nere i sin barndomsstad. Kom dit vid 13tiden och Maria slutade inte förrns kl.15. Satt på ett café och läste och fördrev tiden i värmen. Tjuvlyssnade på folk och bekräftade mina fördommar om småstan. Att alla känner alla och att det enda livet kretsar kring är alkohol, fest och killar.

Maria dök upp och vi gick till ett annat café för att träffa hennes vän Lina. Mycket trevligt. Sedan hem till henne för att sedan decka i soffan med pizza i magen. Maria fick kolik.


Lördagen kom och Maria visade mig staden. Sen var vi bjudna på middag hos hennes fader. Efter god middag var det fotboll på tv. Sen träffade vi Lina igen och åt glass på en båt.


Söndag degade vi mest men på kvällen cyklade vi till havet och picknickade på klipporna. Mys mys. Och såg massa söta svanfamiljer

Måndag och Marias klocka ringde kl. 06.00 för hon skulle jobba. Jag sov skönt vidare och sen cyklade jag åter till havet för att jobba på den försvunna brännan. Gick rätt bra tycker jag. Maria skyndade sig från jobbet och njöt lite av de sista strålarna.

Tisdag degade jag själv hemma hos Maria när hon var på jobbet. Räkmys, allsång och fotboll på kvällen. Vi hittade räkor i hennes mammas frys och när vi skalat alla märkte vi att de hade förfryst. De var oätliga. Så frun gick till affären och köpte lyxräkor. Mums
lady

Onsdag njöt vi av sovmorgon, var vid havet och sen väntade hemfärd (som ni förövrig kan läsa om i mitt föregående inlägg)

Nu sitter jag på jobbet och ringer igen. Har fått byta till att ringa Ikea familys kunder istället för att lura på folk abonemang... skönt

Kommentarer
Postat av: Maria Yvell

och snart sitter du på bussen ner igen...

Postat av: johanna

hej söt! kul att läsa ditt bloggande också... hihi! du och maria är ju så söta! hur går det med företagandet? det skulle vara nåt slags massage va? kram!

2006-07-08 @ 01:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback