jag har blivit en docka

Detta stod i ett mail idag från en förälder som har sitt barn på förskolan jag jobbade på.


"Tomten gav två dockor till Mia i Julklapp.  Hon säger att den stora heter 'Annika' och den lilla heter 'Mia'!  Du ska veta att 'Annika' lärde sig att klä på sig, promenera, och potträning på BARA en dag."


Blev helt rörd, men nu ska jag få sitta barnvakt åt söta lilla Mia några helgkvällar i månaden. Tjo vad mysigt.


att söka folk

En gång sökte jag av någon anledning på Mian Lodalen på facebook. Hon kom upp, samt min kära vän Hella. Idag sökte jag av en annan anledning på Tuva Novotny och hon visades, samt en bild på Elias (Karins ex..)
Är inte det väldigt märkligt...
Fast i skrivandets stund inser jag att det är säkert bara för att jag är vän med dessa personer som de dyker upp i träfflistan. Ni får nog inte samma resultat. Kan någon prova och informera mig?


Förövrigt så såg jag igår en kvinna vid ett övergångsställe när jag åkte buss från skolan. Hon petade sig i näsan och åt upp fyndet. Snälla kvinna! Om du vill äta ditt snor, gör det då ingen ser... Tack!


den målande katten Lady

Hon hann dock bara måla lite i köket innan vi stoppade hennes gröna färd..
  

influensa och ett fulkomligt dött immunförsvar

Efter att ha varit sjuk i ett år slutade jag jobba med småbarn med hopp om att få leva ett friskt 2008. Det funkade i en vecka. Nu har jag insjuknat i mitt livs första (tror jag) influensa. Har nog aldrig vart så här sjuk. Frossa, 39gradig feber, lock i hela huvudet, huvudvärk och ledvärk.
Först trodde hypokondrikern i mig att jag drabbats av fibromyalgi, sen var det hjärnhinneinflammationen som återvänt efter att den vart på semester i två veckor, men sen sa vårdguiden till mig att alla symptom stämde överens med influensa. Det kändes dock fortfarande som om jag skulle dö.
Idag mår jag lite bättre, men jag måste nu komma på ett sätt att få tillbaka mitt immunförsvar. Behöver alla era tips på huskurer så ska jag prova allt samtidigt och hålla tummarna..

/A



.

med kroppen full av nyårsenergi åker jag nu en vecka till Österrike och Kitzbühels alper för skidåkning..