Skål! Jag har fått jobb!!

Idag har jag blivit friskvårdare på riktigt. Har fått det jag så länge drömt om och trott varit ouppnåeligt. Skrev mitt livs hittills viktigaste namnteckning på Högdalens sim- och idrottshall idag. Heltid. Fast tjänst. Ja vad ska man säga. Jag säger Skål.


image196


jag vill inte ha din naturliga familj Alf Svensson.

I DN kan man även läsa en debattartikel av Alf Svensson.
Det är tydligen en grundläggande rättighet för ett barn att få växa upp i en naturlig familj med en mamma och en pappa.


"Rapporten visar att äktenskap mellan mamma och pappa erbjuder den bästa miljön för barn att växa upp i och ger störst chans till stabila familjerelationer."


Ja Alf Svensson, det kan jag till viss del hålla med om, men om äktenskapet är så viktigt för barnen varför är du då emot att två kvinnor eller två män ska få gifta sig, detta borde ju vara det bästa i så fall även för deras gemensamma barn. Fast det förståss, det är ju inte en naturlig familj..
 


Nej jag har inte blivit en politikblogg...

Person har hittat till Sköldinge

Jag har bott i Sörmlands lilla håla Sköldinge i 1,5år, det största som hände var när det var karaoke på puben en fredag i månaden. Nu läser jag i DN att självaste Göran Person ska förstamajtala utanför "den nedlagda Sköldinge Livs". Ja vad ska man säga, detta är stort.  

Miss Gay!

Maria ställer upp i tävlingen Miss Gay som går av stapeln under pride. Gå in här och rösta på henne. (Klicka på länken Miss Gay och sedan på hennes bild och på knappen RÖSTA!!)

image195

picknickpremiär.

Maria och jag hade picknickpremiär idag på Fåfängan och njöt av kvällsolen, rikitgt varmt faktiskt. Livet börjar äntligen återvända. Och så har Maria (och stockholmaren själv) lärt sig hur stan egentligen hänger ihop, från ovan.

        

min stolthet av en gardin

image190

full rulle

Jag har verkligen fått fart på min sömnad. Igår började jag på mitt livs hittills största projekt. Det ska någon gång bli en kappa. 20 mönsterdelar och jag känner mig lite svettig och undrar vad jag gett mig in på. Men tyget är köpt så det går inte att dra sig ur.
Har dessutom fått en beställning.
Lina skickade ett jättehärligt John Blundtyg idag som ska bli en kjol. Och så ska snart Kristinas studentklänning börja sys, om hon bara väljer modell först. Mycket som händer, jag vill bli slöjdlärare..


    
Kappa?                         Kjol?

vernissage

Kom till Lava på kulturhuset kl.17-19 ikväll. Maria och Lina har vernissage på sin utställning Att växa upp. Poesiläsning utlovas också.. Vi ses där!!

barfota

 
Idag har väckt liv i mitt företag igen genom lite marknadsföring. Har vart så mycket i början av året, då jag försökt få struktur på mitt liv som student, men nu känns allt lite mer stabilt igen.
Öppnade en ny blogg och skickade ut informationsbrev om mig själv. Min nya blogg hittar ni här. Vet inte om jag ska uppdatera den eller om den ska få se ut så där, så man lätt ser vad jag säljer, det får tiden avgöra. Den finns nog mest för att "finns man inte på en sida på internet, finns man inte alls..." och för att jag inte vet hur man gör hemsidor..


24.

Söndagens födelsedag blev mycket lyckad. Började med brunch vid Nytorget med Erik, Marie och Andrea. Sen hem för tårta och letning av presenter. Maria som älskar att göra mig nyfiken gav mig ett stort paket. I det låg det kuvert med ledtrådar i, som ledde mig till undersidan av sängen, innanför badkaret och undersidan av byrålådan. Skoj. Sen kom familjen på middag och det blev ännu mer paket och tårta. Tack för det.





Och så är det ju 1a April idag. Om ni missat dessa nyheter från Systembolaget och Metro, så bör de läsas. Mycket underhållande.