min nya kärlek och bingolottopremiär.

image130

 

Något måste man ju roa sig med medan man är sjukling.. Nu väntar en fullspäckad vecka, (förhoppningsvis) sista veckan med heltid på förskolan, och till helgen blir det skåne och bröllop!

 






PARADEN i mitt hjärta

image123
 
    
Veckan är över. Semestern är slut. Men vilken underbar pride som avslutades i går med en gigantisk parad som slog alla tidigare rekord. 50 000 stolta i paraden och 500 000 längst paradvägen. Vilken glädje och lycka. 
Men veckan har varit mer än parad, glitter och fest. Pride house har varit guld i år. Har lyssnat på föreläsningar om asexulla, transpersoner, homofobin inom försvaret, copingstrategier för homon, homon och sport, hb kvinnors hälsa och mycket mer. Alla borde verkligen ta sig till pride house under pride. Man lär sig så mycket, men jag undra var bögarna håller hus. De dyker bara upp i pride park när det handlar om öl och schlager. Detta underbara house kommer i skymundan för allt glitter vilket är synd. Och i dagens DN var (i stort sett) alla bilder från paraden på uppklädda bögar. Allvaret försvinner i rapporteringen. Om 51 veckor börjar euro pride, det blir stort!!

         
Snygg syster och mamma..