packning och jobbsök

SEMESTER!!! Efter jobbet igår firade jag semestern med att ge mig själv (och Maria) presenter. Köpte  Säkert och Maia Hirasawa. Två kanonbrudar! Riktigt sköna skivor. Sen åkte jag till Frissan och kletade i massa gegga och efter en timmes kamning var håret rakt. Idag ser jag konstig ut, bör inte tvätta eller styla håret förrns 48h efter så det blir morgonfrilla på flyget imorrn. Mot PRAG! Äntligen. Ska bli skönt att komma bort och få ledigt. Och enligt en pappa på jobbet borde jag leta en pojkvän i Prag eftersom det är en sååå romantisk stad. Jag som trodde att det räckte med en underbar tjej! På torsdag tar vi sedan tåget till Berlin och återvänder hem på måndagen!

Fortsätta packa, fortsätta söka jobb!

 

Puss på er och trevlig semester, det ska iallafall jag ha!

fångad av en paparazzi

Min tjej har blivit kändisflata. Och mitt hår.

"Det är första gången det händer mig, att jag känner igen någon på mingelbilder i tidningen eller nåt"
-Hella

image113


Lördagar mellan 19.00 -19.30 är jag ej anträffbar

image111
image112


Världens bästa serie börjar i repris imorgon. Har sett den hur många gånger som helst, men den är bara så bra. Hoppas bara inte att jag blir besviken, känns som om barndomsbilden kan rasa. Men det tror jag inte, den är så bra. SE SE SE!!
Tror dock inte att dagens barn kommer förstå hur häftig Mårten är med alla tekniska prylar. Alla ungar har ju nu en egen dator som pratar med en. Men då var det bara så imponerande. 



Lycka

Jag har funnit internets bästa sida för folk som gillar att färdas utomhus. En karta över hela världen där man kan mäta upp exakta sträckor, joggrundor, cykelväg till jobbet, bilväg till nigeria. ALLT! Jag är impad. Det är 11km till jobbet, lagom cykelväg nu när slkortet går ut och det känns onödigt att köpa nytt inför semestern!!

Förövrigt är det inte lika mycket lycka att internet är nere sen en vecka tillbaka. Tydligen har com hems nät brakat i våra trakter. Bra att ha en pappa som gärna bjuder självinbjudna barn på middag och internet.

Extreme balkony makeover

I förmiddags tömde vi balkongen för att göra rent väggarna och jag fick känslan av att vi var från äntligen hemma och tog fram kameran. (Har en förkärlek till före- och efterbilder, kroppar som rum.) Så efter nån timme på plantagen, en sväng till Ica för jordinköp och nån timmes plantering och styling så är detta resultatet.

Före:


Efter:




Grannen fick tydligen mindervärdeskomplex, så när vi satt och åt middag satte även de ut blomlådor.